16/01:

Han Solo*, Erhan Demirci, Jeremy Baltii  en MC Stijn Van autreve*

Deuren open om 19u

Start show om 20u

* Deinzse producten

uitverkocht!

Han Solo

Hij maakte de voorbije 15 jaar, 8 avondvullende shows, waarvan er 4 integraal op Canvas en 3 op Streamz werden uitgezonden . Ook was hij vaak te gast in het canvasprogramma ‘comedy casino’ en stond hij ook meerdere malen in de line-up op Pukkelpop.Tijdens de corona periode maakte Han solo furore met zijn online facebook filmpjes.
50 dagen lang liet hij zich opsluiten in zijn mobilhome en bracht dagelijks verslag uit met meer dan 4 miljoen views als gevolg. Tijdens de 2 jaar durende corona periode maakte hij 2 openluchtshows waarbij zijn mobilhome als decor fungeerde.

Naast TV en comedy werkte Han Coucke ook voor de radioprogramma’s ‘De rotonde‘ , de humorklas , ‘ en dan nu serieus’ en de weekwatchers op Radio 2.

Bij ons komt hij speciaal accenten leggen op zijn Deinze.

Erhan Demirci

Allochtoon, Belg, Vlaming, Turk, Brusselaar, Limburger, comedian, echtgenoot, papa, supporter, … Net als iedereen vertolkt Erhan verschillende rollen op een dag. En bij elk van die rollen horen verwachtingen. 


Moet je voldoen aan alle verwachtingen? 
Kan je voldoen aan alle verwachtingen? 
Als je maar aan enkele verwachtingen kan voldoen, mag je dan zelf kiezen aan welke? 


Deze en nog veel meer vragen komen aan bod in Erhans vierde voorstelling. 
Verwacht je aan een avond vol originele grappen en herkenbare situaties!

De regie is in handen van zijn vriend en mentor, maar vooral een van de sterkste regisseurs in de comedy wereld, Han Coucke.

Jeremy Baltii

Jeremy droomde al enkele jaren van een leven als stand up comedian.

Vorig jaar zette hij de stap en sindsdien trekt hij heel Vlaanderen rond om zijn droom waar te maken. Een grote stap voor iemand waarvoor stappen geen evidentie is.

Ontdek zijn avonturen op het openbaar vervoer, pretparken en het leven met een beperking.

Gelukkig is hij onbeperkt grappig

Stijn Van autreve:  MC en bezieler van de Comedy Kelder

Dit Deinzs* product is al meer dan 20 jaar gevormd door The Lunatic Comedy Club. Hij is er nog steeds vaste waarde als improvisator, lesgever, bestuurslid en MC. Deze creatieve duizendpoot is ook frontman van Radio Topkaas, een volksmennend DJ-collectief dat groot geworden is op de velden van Pukkelpop, Rijversfestival, Kamping Kitsch en vele podia.
U herkent hem misschien ook van enkele passages op tv, de eigen theaterproducties zoals 'Dempsey en Het Geheim Geheimschap' of festivalacts.

Naast MC van de Comedy Kelder is hij ook vaste begeleider van de Comedy Kelder workshopreeks met meer dan 20 jaar ervaring in Vlaanderen en Nederland.

 

Met de gewaardeerde steun van: