17/10:

William BoevaCharles Le Riche, Bram Stoops en MC Tim Loobuyck

Deuren open om 19u

Start show om 20u

uitverkocht!

William Boeva

William Boeva komt naar je toe. Voor even of heel lang. Dat zal de avond uitwijzen. Wat hij gaat zeggen is nog onbekend, maar het zal sowieso grappig zijn. Comedy met William Boeva, dat kan niet anders dan de betere invulling van je avond zijn. Wat zou je anders doen, toch?

Dankzij passages in onder meer Nonkels, De Twaalf, De Inzichten, De Slimste Mens Ter Wereld, en eigen programma’s zoals Don’t Scream en Celebrity Car Match wordt de Benelux steeds meer gezegend met de grappigste dwerg van de Lage Landen. Tegenwoordig verschijnt hij op tv, radio, podcasts en is hij naast miniatuur boegbeeld dus ook een echt mediafiguur geworden.

Charles Le Riche

Charles Le Riche houdt niet van hokjesdenken, want hij gelooft dat alles een spectrum is. Deze comedian doet eigenlijk niet meer dan een poortje opendoen naar zijn brein, waar het wemelt van de absurditeiten. Laat je meevoeren door zijn gekke kronkels en geniet!

Niet voor niets finalist Humo's Comedy Cup 2021!

Legende, mythe, man... of de witloof van de comedy, ge moet hem leren eten.

 

Bram Stoops

Comedian, astronaut, leugenaar

Creatief zowel op het podium als fotograaf en grafisch ontwerper.
Maker van het aansprekende Comedy Kelder logo.

Bram Stoops kijkt naar het leven, inclusief zichzelf, door een humoristische lens. Van de uitdagingen van het daten tot zijn eigen fysieke 'bijzonderheden' - met Bram is elke blunder een kans op een grap. Lachen om de absurditeit van het leven? Bram gaat je voor.

Tim Loobuyck: MC en stichtend lid van de Comedy Kelder

Aalternaar en leerkracht in het VTI Deinze.

Naast zijn bedplashistorie, heeft Tim ervaringen met Sinterklaas, het medisch onderzoek in het derde middelbaar en gênante zalfjes afhalen in de apotheek. Zelfspot is hierbij nooit ver weg.

Met zijn herkenbare, toegankelijke humor weet hij de sympathie van het publiek op te wekken. In zijn eerste comedywedstrijd in Nederland, schopte Tim het meteen tot in de finale. De vakjury voorspelde hem toen een heel mooie toekomst.
Hollandse overdrijving of bevat het toch een kern van waarheid!? Ontdek het vooral zelf!

Naast vaste MC is hij ook programma-manager van De Comedy Kelder.

Met de gewaardeerde steun van: