19/12:

Ygor uit Poperinge, Zoe Bizoe, Dimitri Filips* en MC Stijn Vandermeeren*

Deuren open om 19u

Start show om 20u

* Deinzse producten

uitverkocht!

Zoe Bizoe

Deze 7-voudige wereldkampioene burlesque palmt met haar one woman show moeiteloos Deinze en bij uitbreiding de hele Leiestreek met één slag van haar flosjen helemaal in. De discipline retropoes-trekt-haar-kleren-tergend-traag-uit-op-een-zedige-manier is bij uitstek haar domein.

Als paradijsvogel had ze maar 30 seconden nodig om de Belgian Got Talent jury en televisiekijkend Vlaanderen helemaal in extase te brengen.

Niet onaardig voor een meisje dat opgroeide in Griekenland, verdwaalde tussen de coureurs en ineens, zomaar, besliste om te doen wat ze wilde.

 

Oh ja! Na de show verkoopt ze haar flosjen!

 

Ygor uit Poperinge

Cultureel ambassadeur uit Poperinge, Ygor, verdient een standbeeld. En niet enkel op de grote markt van zijn thuishaven in de Westhoek. 

 

 Dimitri Filips

Geboren en getogen Deinzenaar die onder alter-ego Dimitri Filips een loopje neemt met de gevestigde waarden.

MC en steunend lid van de Comedy Kelder: Stijn Vandermeeren

Snedige standup-comedy. Recht de zaal in, interactief en met beschouwingen over de dingen des levens, grappige imitaties, zelfs indrukwekkende zanglijnen en met een frisse drive. Vol enthousiasme en energie.

U herkent hem misschien als winkelmedewerker van Delhaize Deinze. Een boeiende job die hij achter zich heeft gelaten om elders eer en glorie te zoeken Of dit een goede keuze was valt te betwijfelen als we zien hoe andere comedy toppers in Vlaanderen het is vergaan.

Hij was halve finalist van Humo’s Comedy Cup 2022 en hij won de Lunatic Comedy Award 2022.

Naast vaste MC is hij ook de steunpilaar van De Comedy Kelder.

Met de gewaardeerde steun van: