20/02:

David Galle, Seppe Toremans, Jeroen Dyck en MC Tim Loobuyck

Deuren open om 19u

Start show om 20u

uitverkocht!

David Galle

David Galle (°Menen, 1980) is ondertussen 20 jaar actief als stand-up comedian. Hij won in 2009 de felbegeerde Comedy Casino Cup op canvas en was op tv onder andere te zien in het zondagavondprogramma ‘De Kazakkendraaiers’ (één), de sketchshow ‘Echt niet oké’ (één) en de successerie Bevergem (canvas), waar hij de rol speelde van Roste Thierry.

Hij heeft ondertussen een stevige live-reputatie opgebouwd en brengt in een sneltempo scherpe comedy doorspekt met herkenbare persoonlijke verhalen over dagdagelijkse onderwerpen.

Seppe Toremans

Seppe Toremans staat al meer dan twee decennia (hij verschiet daar ook van) op het podium als comedian. Hij is drievoudig finalist van Humo’s Comedy Cup, en kwam al eens op tv in een panelshow. In de zomer van ’21 kocht hij een loop station en begon hij te experimenteren met ritmes, muziek en zang. Hij producet eigen nummers over augurken, buurtvergaderingen, parfum reclames en het liefdesleven van octopussen, maar vooral over hoe moeilijk hij alles soms maakt in zijn eigen hoofd.

Hij hoopt dat mensen zichzelf daarin herkennen en dan misschien naar huis kunnen gaan met het gevoel: “Hey, ik ben niet alleen.” En hij dan ook. Hij bedenkt en schrijft tv-programma’s bij productiehuis Shelter. Bij ‘Wat Als?’ seizoen 2 en 3, en stond hij als eindredacteur mee aan het roer van vier seizoenen ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’.

Beide programma’s wonnen een International Emmy Award. 

Jeroen Dyck

Ik ben Jeroen Dyck, 32 (33 in oktober) en woon in Mechelen. Ik werk bij een shipping company in Antwerpen. Sinds november vorig jaar ben ik echt met comedy bezig. Begin dit jaar was ik één van de finalisten bij “Wie wordt de allereerste Stadscomedian van Antwerpen?” Dit alles smaakt naar meer!

Tim Loobuyck: MC en stichtend lid van de Comedy Kelder

Aalternaar en leerkracht in het VTI Deinze.

Naast zijn bedplashistorie, heeft Tim ervaringen met Sinterklaas, het medisch onderzoek in het derde middelbaar en gênante zalfjes afhalen in de apotheek. Zelfspot is hierbij nooit ver weg.

Met zijn herkenbare, toegankelijke humor weet hij de sympathie van het publiek op te wekken. In zijn eerste comedywedstrijd in Nederland, schopte Tim het meteen tot in de finale. De vakjury voorspelde hem toen een heel mooie toekomst.
Hollandse overdrijving of bevat het toch een kern van waarheid!? Ontdek het vooral zelf!

Naast vaste MC is hij ook programma-manager van De Comedy Kelder.

Met de gewaardeerde steun van: