21/11:

Jade Mintjens,The Lunatics en MC Stijn Van autreve*

Deuren open om 19u

Start show om 20u

* Deinzs product

uitverkocht!

JADE MINTJENS

‘Bedankt om te komen’ U herkent Jade misschien als sidekick van De Ideale Wereld, als verdienstelijke verliezer van Humo’s Comedy Cup 2021 of als voorprogramma van Bart Cannaerts, Xander De Rycke of Michael Van Peel, maar nu wordt het tijd dat jullie elkaar echt beter leren kennen. Na haar eindejaarsconference in 2022 verblijdt Jade Mintjens u met haar eerste persoonlijke avondvullende zaalshow. In ‘Bedankt om te komen’ belooft Jade u een fijne avond te bezorgen en belofte maakt schuld! Uiteraard brengt deze Kempendochter ook haar gitaar mee. Alvast bedankt om te komen! ‘

Bedankt om te komen’ gaat in première op 1 februari 2024 in CC De Werft, Geel.

Best improv in Flanders since 1998

The Lunatics zijn al meer dan 25 jaar een vaste waarde in de improvisatie scene.
Bij The Lunatics draait het allemaal rond snelheid, verrassing en comedy. Ze overtreffen hoe dan ook je stoutste, meest onnozele of zelfs je eerder aangebrande verwachtingen.
The Lunatics springen onvoorbereid op het podium en maken er op basis van uw suggesties on the spot een avond om niet snel te vergeten.

Van oktober tot mei kan je The Lunatics elke week op dinsdagavond bewonderen in het enige echte oord van verderf in Gent: de Charlatan aan de Vlasmarkt. 

Stijn Van autreve:  MC en bezieler van de Comedy Kelder

Dit Deinzs* product is al meer dan 20 jaar gevormd door The Lunatic Comedy Club. Hij is er nog steeds vaste waarde als improvisator, lesgever, bestuurslid en MC. Deze creatieve duizendpoot is ook frontman van Radio Topkaas, een volksmennend DJ-collectief dat groot geworden is op de velden van Pukkelpop, Rijversfestival, Kamping Kitsch en vele podia.
U herkent hem misschien ook van enkele passages op tv, de eigen theaterproducties zoals 'Dempsey en Het Geheim Geheimschap' of festivalacts.

Naast MC van de Comedy Kelder is hij ook vaste begeleider van de Comedy Kelder workshopreeks met meer dan 20 jaar ervaring in Vlaanderen en Nederland.

 

Met de gewaardeerde steun van: